Фолк звездата Лияна, която отново остави музикалната си кариера в

...
Фолк звездата Лияна, която отново остави музикалната си кариера в
Коментари Харесай

Лияна се омъжи тайно - slava.bg

Фолк звездата Лияна, която още веднъж остави музикалната си кариера в името на любовта, се е омъжила скрито за изтъкнат юрист. Братовчедката на Константин най-сетне е разкрила верния мъж, на който да каже "Да ". А тези дни се похвали с брачна халка, чиято стойност не е удачно да разясняваме в миг на рецесия, когато народът гладува и се чуди по какъв метод да свърже двата края.

Изпълнителката на "Каменно сърце " сега се намира във Виена, където обичаният й има работа. Певицата показа кадър от австрийската столица, а вниманието прикова пръстена на ръката й.

"С файтона, измежду хубостта на един баснословен град, като че ли потънала в фантазиите си. Обичам Ви! ", написа тя в Инстаграм профила си.

Близки до звездата издават, че тя има връзка с проспериращ юрист със солидна банкова сметка. Той устоя напълно обичаната си, а тя го съпровожда на всички работни задължения отвън страната. "Често пътува по работа и по тази причина Лияна качва фотоси от разнообразни кътчета по света ", разясняват осведомени.
Засега Лияна прави понякога нови песни, с цел да поддържа въпреки всичко някакво равнище. В никакъв случай не мисли да потегля по участия, до момента в който зад тила си има спонсор, който угажда на всеки неин каприз....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР