Фолк певицата Джена и ямболията Динко, натриха носа на брадъра

...
Фолк певицата Джена и ямболията Динко, натриха носа на брадъра
Коментари Харесай

Джена яхна танка на Динко

Фолк певицата Джена и ямболията Динко, натриха носа на брадъра Джино. Двамата се появиха дружно на фамилен обяд с половинките си, а певицата разгласи, че ще се яхне и танка на ямболския ловджия на мигранти, научи HotArena.

Повод за срещата се оказа, проектът на Джена да снима танка на Динко в новия си клип. За това, тя и брачният партньор й посетиха ямболията.

Появата на Джена в компанията на брачна половинка й на масата на Динко, безспорно е удар против Джино. Както е известно американския плейбой и гръмогласния ямболия се хванаха за гушите във „ ВИП Брадър ”, където едвам не стигнаха до съд. От друга страна, Джена е „ същинската ” и последна обич на Джино, или най-малко той по този начин твърдеше преди няколко години.

Двамата обаче се разделиха, а певицата му върна пръстена, откакто срещна огромната обич на живота си—Атанас Стоев — младши от „ Канарите ”, написа „ България през днешния ден ”.

И въпреки Джена и Джино да са разграничени от дълго време, факт е, че певицата не е не запомнила предишното им. И срещата й с Динко Вълев евентуално ще наруши японския издръжливост на Джино.
Домакинът на певицата споделя, че с Джена са другари от дълго време и то близки. Той даже я предложения на фамилен обяд със брачна половинка й, а компания им правеше и неговата половинка.

Жената на Динко рядко излиза пред обществото, още повече, че наскоро му роди и наследник. За гостуването на Джена обаче, тя излезе от конспиративност.

Динко и Джино се скараха във " ВИП Брадър " след разкритията на Динко за връзката му с Дейна - някогашната брачна половинка на Бианкалана. Тогава те се заплашваха даже със съд, а след излизането си от предаването, взеха решение, че е по-добре да не трансформират взаимната си злост в обществен цирк и стопираха даже да се загатват по изявленията. Или да се появяват на едни и същи места.

„ И да превърти Джино, кво от т`ва ” разяснява Динко. Той отхвърли да показа, дали зад визитата на Джена се крие друга причина, а освен желанието й да снима танка му.
Бизнесменът съобщи, че тя може да употребява машината за клипа си, по този начин, както 100 Кила преди време е снимал видео в автопарка на Вълев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР