Фолк дивата Алисия представи своя най-нов музикален проект. Продукцията е

...
Фолк дивата Алисия представи своя най-нов музикален проект. Продукцията е
Коментари Харесай

Алисия заснема Запали“ паралелно с футболен лагер на Валери Божинов-младши

Фолк дивата Алисия показа своя най-нов музикален план. Продукцията е снимана в първокласния португалски курорт Фару. Пътуването на изпълнителката било обвързвано със сина ѝ Валери, който тя трябвало да заведе на футболен лагер в локалния гранд Спортинг (Лисабон). По време на престоя си тя решила да си направи къса отмора, само че редом с това да снима и новия си клип. „ При пътуването си в Португалия нямах проекти да снимам клип. Бях записала Валери на камп в Спортинг за 2 седмици и трябваше да го заведа там. Бяхме взели къща за няколко дни във Фару и мястото доста ми хареса. Набързо организирахме фотосите, тъй като имах и подготвена ария, която по този начин или другояче бях решила да клипирам “, споделя звездата.


Новият план на звездата на Ара Мюзик беше показан преди броени дни и към този момент се радва на утвърждението на меломаните. Във видеото всичко лъха на лято, почивка и доста съблазън. В лентата Алисия сменя няколко горещи визии, с които разкрива съвършено завършеното си тяло и буди пристрастеността в своите почитатели. Музиката на песента е друга от предходните части на изпълнителката – този път тя залага на по-модерно звучене.

Текстът е отдаден на любовните връзки, раздялата и женската мощ. „ Запали, изгори си леглото след мене, друга там да не може да легне, привикнало е с моите извивки, отново ще желае мен “, гласи припевът, който се запомня още от първото слушане.
„ Видеото се получи доста повърхностно, типично лятно. Може би е една концепция женско. Това е моят летен подарък към почитателите “ – споделя Алисия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР