focus-news.netМинистър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън предупреди френския президент Еманюел

...
focus-news.netМинистър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън предупреди френския президент Еманюел
Коментари Харесай

AFP: Борис Джонсън предупреди френския президент, че няма да отложи Брекзит

focus-news.net

Министър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън предизвести френския президент Еманюел Макрон, че няма да забави излизането на страната от структурите на Европейския съюз след 31 октомври, наблягайки, че отправените от него оферти са финален късмет за реализиране на съглашение, предава  AFP , като се базира на представител на Даунинг стрийт.
В телефонен диалог Джонсън е уведомил Макрон, че " Брюксел не би трябвало да бъде примамван в неправилното поверие, че Обединеното кралство ще остане в Европейски Съюз след 31 октомври ", цитира организацията думите на представителя на кабинета в Лондон.
Премиерът на Обединеното кралство също е декларирал, че няма да изиска ново отсрочване, макар че английските депутати одобриха закон предишния месец, който изисква той да упорства за закъснение на Брекзит, в случай че не успее да реализира съглашение до края на срещата на върха на Европейски Съюз на 17-18 октомври.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР