Флотилия НЛО се появява по време на гръмотевична буря във

...
Флотилия НЛО се появява по време на гръмотевична буря във
Коментари Харесай

Флотилия НЛО се появява по време на гръмотевична буря във Франция

Флотилия НЛО се появява по време на гръмотевична стихия във Франция …На 16 септември 2021 година, над Монпелие, Франция, свидетел снима необикновено събитие по време на гръмотевична стихия – флотилия от светещи НЛО в облаците.Известният уфолог Скот Уоринг разяснява видеото (ще го гледате по-долу). Според него, това събитие не е разследване от потреблението на прожектори, защото всеки светещ обект е малко по-различен от другия по форма и придвижване.Според уфолога, това може да са енергийни интелигентни същества. Като образец той споделя опита си от наблюдаване на сходни обекти в Тайван.Четете още: Странен жив НЛО се появява над Доувър, щат Делауеър, Съединени американски щати (видео)Те са забележими през нощта, нормално през облачно време. Според Уоринг, във видеото се виждат непознати същества поглъщащи сила от гръмотевиците, с цел да останат дейни.
Уфологът счита, че видеото за следващ път потвърждава съществуването на интелигентни енергийни обекти, които живеят в съседство с хората и се демонстрират в моменти на светкавични разряди.Гледайте видеото.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР