>Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:Гласове от

...
>Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:Гласове от
Коментари Харесай

Бургаските читалища представят дейността си в съботен фестивал

> Флора БургасПриморски парк

0 коментара за Флора Бургас Събития в обекта: " Гласове от залива " 18:00/25.10.2018/вход:Вход свободенВ град Бургас, неговите квартали и съставните селища на общината от десетилетия действа развита читалищна мрежа. Там се пазят традициите на района, само че се оферират и доста културни услуги, съответни на днешното време. Бургаските читалища не работят официално и в това ще се убеди всеки, който откликне на тяхната покана за съботното събитие, наречено " От корена към необятното ". То ще се организира в часовете след 10.30 в експоцентър " Флора ".

В този самобитен фестивал-ревю бургаските читалища ще показват пред аудитория своята активност. Ще видите и чуете изявите на четири театрални школи, детски вокални групи и самостоятелни реализатори, детски фолклорни певчески групи и танцови ансамбли, ателиета по изобразяване, приложно изкуство и керамика, групи за остарели градски и фолклорни  песни, музикални школи по пиано, китара и гайда, литературни студиа.  

Метеоролозите плануват прекрасен съботен ден. Той ще е също по този начин забавен и разнороден за всеки, който посети ревюто на читалищната активност в Бургас. Заповядайте!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР