Флагман Живко Петров от айтоското село Караново, който е арестуван и

...
Флагман
Живко Петров от айтоското село Караново, който е арестуван и
Коментари Харесай

Изродът Живко от айтско село изнасили 9-годишната си дъщеря, твърдял, че имат връзка

Флагман Живко Петров от айтоското село Караново, който е задържан и упрекнат за осъществяване на блудствени дейности с малолетна, бе оставен в ареста от Окръжния съд в Бургас. Мярката му за неотклонение бе прегледана на въззивна инстанция. Магистратите отхвърлиха молбата му да бъде освободен с по-лека мярка

Извратенякът е задоволявал извратения си педофилски нагон със личната си щерка, оповестява Флагман.бг. Цялото село Караново е потресено от злокобната история. Дъщерята на Живко е едвам на 9 години, а изродът я насилвал близо 4 месеца. През този интервал той неведнъж е блудствал с детето.

35-годишният мъж заплашвал момиченцето, че в случай че каже на някого нещо неприятно ще се случи и с нея, и с майка й – Мария към която детето е извънредно привързано. Заради това дребната философски търпяла, до момента в който не изплакала огромната загадка на баба си – след следващата подигравка от личния си татко.

Бабата незабавно подава сигнал в полицията, с детето стартират да работят психолози, а майката остава шокирана от новината и не може да повярва, че под носа й Живко се гаврил с детето и го травмирал за цялостен живот.

Извратенякът е потресъл служителите на реда с изказванието, че е " имал връзка със личната си щерка " и всичко ставало по " взаимно единодушие ".  След като е бил задържан брачната половинка му открила, че е бременна в 3-ия месец, само че пред познати е признала, че в случай че не може да направи аборт, ще остави детето в дом, тъй като не желае към този момент да има нищо общо с извратения педофил.

По наша информация 35-годишният мъж работил в хотел в Слънчев бряг като общ асистент сервитьор. Той е задържан и към този момент ще остане зад решетките, тъй като съмненията на съда са, че може да влияе на главния очевидец - момиченцето да промени показанията си. За потресаващото закононарушение го грози затвор от 2 до 8 години.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР