Физическата прилика между Драгослав Шекуларац и най-добрия футболист на Реал

...
Физическата прилика между Драгослав Шекуларац и най-добрия футболист на Реал
Коментари Харесай

Бабина забежка направила Роналдо звезда във футбола

Физическата аналогия сред Драгослав Шекуларац и най-хубавия футболист на Реал (Мадрид) докара до там, че в Сърбия се появи шегата, че техният ас е бил по отношение на бабата на Кристиано Роналдо.

Кристиано Роналдо - внук на Драгослав Шекуларац. Звучи необикновено, а на първо място и смешно. Тази история е безспорен шлагер в интернет след съпоставяне на фотография на легендата на Цървена звезда от дните му като състезател и аса на Реал (Мадрид) от сегашното. И в действителност - наподобяват си.

Това шеговито изказване се върти в обществените мрежи, а един консуматор на Туитър провокира вълна от смях с констатацията, че Шекуларац е бил в любовна връзка с бабата на Роналдо, тъй че Кристиано е негов внук.

Иначе, майката на Роналдо Мария Долорес дос Сантош Авейро и татко му Жозе Денис Авейро са родени през 1954 година, когато славният сръбски футболист е бил на 17 години. На тази възраст по това време мъчно е можел да бъде във връзка, въпреки и мимолетна с една от двете баби на Кристиано, само че имайки поради какъв магнит е бил Шекуларац за дамите, нищо не е изключено. Освен всичко, Шеки е идейният татко на дефиницията, че " звезда се става на терена, а супер звезда отвън него. " /naterena
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР