Фишовете, наложени за неправилно паркиране по Закона за движение по

...
Фишовете, наложени за неправилно паркиране по Закона за движение по
Коментари Харесай

Плащаме глобите за неправилно паркиране в София и в EasyPay

Фишовете, наложени за погрешно паркиране по Закона за придвижване по пътищата, които издава Службата за надзор на столичния Център за градска подвижност (ЦГМ), към този момент могат да се заплащат в касите на EasyPay.

Става дума за така наречен неприсъствени фишове , при които не е належащо лидерът да е в автомобила, с цел да се смята, че са връчени. Самият развой на издаването им е цифров и незабавно се отразяват като обвързване на нарушителя без периоди за изчакване, оповестиха от ЦГМ.

Всеки публикуван фиш към този момент има неповторим десет-цифрен код, който е задоволителен за заплащане на каса от мрежата на EasyPay, която включва близо 3000 местоположения в цялата страна. 

Срокът за заплащане е 7-дневен , през данъчните служби на общината (без спомагателна такса), както и по банков път или на каса на EasyPay. Санкциите в размер от 20 до 200 лв., като за всеобщите нарушавания те са сред 20 и 50 лв..

На интернет страницата на ЦГМ има и, в която всеки шофьор може да ревизира дали има наложена глоба посредством фиш. През уеб страницата на сдружението инспекцията на отговорностите става по номера на автомобила, по ЕГН или ЕИК.
 Паякът в София към този момент ще е двойно по-скъп
Паякът в София към този момент ще е двойно по-скъп

Таксата скача от сегашните 60 на 120 лв.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР