Фирменото коледно парти често предразполага към флирт и забежки сред

...
Фирменото коледно парти често предразполага към флирт и забежки сред
Коментари Харесай

5 признака за изневяра на коледното парти

Фирменото коледно празненство постоянно подготвя към флирт и забежки измежду сътрудниците. И въпреки да няма нищо неприятно в това за необвързаните, тези, които си имат сътрудник, също могат да залитнат. Ако двойката е в обтегнати връзки, това в допълнение покачва риска от забежка на сходно събитие. Особено в случай че към този момент има лек флирт с някой привлекателен сътрудник или колежка в офиса.

Известната английска сексоложка Трейси Кокс дава някои насоки, които могат да издадат изневярата на колегата ви на фирменото празненство:

1. Не се прибра у дома след празненството

Ако това не е нормална процедура след купони и даже не се обади да предизвести, е съвсем несъмнено, че повода за това е невярност.

2. След празненството не си ляга в леглото, а на дивана

Ако нормално не прави по този начин, има възможност повода за това решение да е миризмата и следите от различен сътрудник.

3. Взима си душ и поставя облеклата си в пералнята незабавно

Причината е същата – желае да отмие от себе си признаците, че е правил секс.

4. Избягва да приказва за празненството

Ако е изневерил, сътрудникът ви или ще даде допустимо минимум информация, или ще направи тъкмо противоположното – ще ви залее с прекомерно доста елементи.

5. Постоянно ревизира телефона и обществените мрежи

Снимките, оповестени от сътрудниците му с него, може да го издадат и той желае да ги изтрие, преди да ги видите, написа Tialoto. Също по този начин може да се тормози, че индивидът, с който е изневерил, може да се свърже с него и вие да видите известието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР