Фирмата Трилема Кансълтинг ЕООД, която е еднолична собственост на бившия

...
Фирмата Трилема Кансълтинг ЕООД, която е еднолична собственост на бившия
Коментари Харесай

Владислав Горанов си купи офиси за 750 000 лева

Фирмата " Трилема Кансълтинг " ЕООД, която е еднолична благосъстоятелност на някогашния финансов министър Владислав Горанов, е закупила пространства за офиси в София на стойност 752 994 лева Сделката с продавача " Лазурит 94 " АД е подписана на 27 май, сподели информация на " Сега " в имотния указател.

Става дума за парцели в блок 11 на бул. " Цариградско шосе ". Първият съставлява офис на банка с повърхност 145 кв. м, който се намира на сутеренен етаж, а вторият парцел е записан като " образователна занималня на две равнища " и е 136 кв. м. Към него има и прилежащо мазе. Видно от справката за покупко-продажбата материалният интерес на договорката възлиза на 752 994 лева

Не е ясно от къде Владислав Горанов разполага с такава крупна сума. Няма и информация парцелите да са купени с изтеглен заем. В последната имуществена заявления на някогашния финансов министър написа, че той има 76 193 лева на влог, а неговата брачна половинка още 11 500 лева Консултантската му компания, която е записана преди по-малко от година, когато Горанов напусна министерския пост, пък към момента не е разгласила годишен финансов доклад.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Бившият министър на финансите Владислав Горанов навлиза в ко...

Пред вестник " 24 часа " той отхвърля да разяснява от кое място са парите за парцелите. " Аз към този момент съм отвън политиката и нямам желание да разясня комерсиалната си активност ", споделя Горанов.

Владислав Горанов беше отпред на Министерството на финансите през второто и третото държавно управление на ГЕРБ до 24 юли предходната година. След като потеглиха огромните митинги против държавното управление, заради подозрения, че обслужват Движение за права и свободи и някогашния народен представител предприемач Делян Пеевски. Един от тях беше Горанов.

При освобождението на финансовия министър Борисов го похвали за финансовата непоклатимост и за влизането в чакалнята преди еврозоната и го укори само за несъбраните 700 млн. лв. такси и лихви от хазартния предприемач Васил Божков.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР