Фирмата производител на матраци Нани е Паралел ЕАД. Започват да

...
Фирмата производител на матраци Нани е Паралел ЕАД. Започват да
Коментари Харесай

Историята зад матраци Нани

Фирмата производител на матраци Нани е Паралел ЕАД. Започват да създават матраци през далeчната 1998г. и се постановат като един от водещите производители на българският пазар. Постоянните вложения в нови индустриални мощности, новаторски технологии и първични материали подсигуряват качество на високо равнище.

Паралел ЕАД разполага с най-съвременно съоръжение за произвеждане на мебели, матраци, култивиран произведения и материали за мебелното произвеждане от водещи производители. Производственият развой е сертифициран според условията на ISO 9001:2008. Продукцията се дистрибутира както на българския пазар, по този начин и на интернационалния в това число произвеждане на мебели, матраци и съществени първични материали за огромни интернационалните търговски вериги и производители

През 2010г е отличен със златен орден на Международният пловдивски панаир за нововъведения и комфорт. Доказал се през годините с устойчивост, улеснение и качества, моделът остава един от най- търсените и желани модели матраци.

През 2019г. в Паралел ЕАД работят близо 900 индивида. Компанията влага 27млн. лв. в нова площадка с повърхност 50 000кв.м. от които 26 500 закрити индустриални площи. Оборудвано е съвременно хале за разкрой на полиуретанова пяна, и е планувано създаване на изцяло автоматизиран склад от вида Radio Shuttle.



Един от най-иновативните им модели матрак, предлага извънреден комфорт, лесна промяна на неотстъпчивост посредством разбъркване на пластовете, и двойно ядро при размери над 140см. широчина, което разрешава избор на неотстъпчивост за всеки сътрудник.
Компанията не стопира да се развива и потвърждава, че може да се разчита на българското произвеждане.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР