Фирма Cordeel започва дейността си в България през 1999 година

...
Фирма Cordeel започва дейността си в България през 1999 година
Коментари Харесай

"Кордеел България" ЕАД - с 85 значими строителни проекта

Фирма " Cordeel " стартира активността си в България през 1999 година като акционер в локално строително сдружение в София и основава напълно лична дъщерна компания през 2006 година Към днешна дата " Кордеел България " ЕАД има приключени и въведени в употреба 85 значими строителни плана.
Днес " Кордеел България " разполага с екип от 60 служащи на цялостно работно време и личен състав от 45 инженерни и административни чиновници. Годишният оборот на българското сдружение е почти 50 милиона лв..
Фирмата е дейна на българския пазар като основен реализатор на индустриални, логистични, търговски и бизнес здания, а също и в построяването на рафинерии. Компанията работи с " ноу-хау " на групата от компании, основани в Западна Европа, и ползва тези познания в композиция с положително познаване на спецификата на локалния пазар. Този метод оказва помощ на " Кордеел България " да дава на клиента по-добър артикул, който дава отговор на европейските стандарти и положителни практики в сходство с локалните разпореждания и правила.
Приоритет на " Кордеел България " е

цялостният инженеринг ,

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък обхващащ комплексното планиране и строителство - така наречен Design & Build, на индустриални здания и преработващи предприятия, хранилища за хранително-вкусовата индустрия и леката промишленост, за автомобилната промишленост, за предпазване на рискови артикули, депа за боклуци, търговски и офисни здания.
Пълният инженеринг включва преди всичко отговорността на строителя да създаде концепцията на постройката, да извърви един до друг с вложителя процеса на планиране, да построи постройката и да я вкара в употреба в границите на един контрактуван цикъл. Директната ангажираност над целия развой разрешава на " Кордеел България " да реализира краен резултат с усъвършенстван бюджет, времетраене и качество, без аналог.
Този метод е доста настоящ и атрактивен за западноевропейския пазар, и бидейки белгийска компания със мощни контакти, " Кордеел България " има редица осъществени планове на западноевропейски компании с активност в България.
На база на огромния опит, насъбран в тази сфера през последните десетилетия в Белгия и Холандия, компанията усилва своето присъединяване на българския пазар и стана желан сътрудник за планиране и строителство на български и задгранични вложители.

В Индустриален парк Шумен,

който е с повърхност от 2 400 000 кв.м, към този момент имаме четири сполучливо построени плана на цялостен инженеринг в интервала 2013 – 2017 година с обща разгъната застроена повърхност от 20 425 кв.м. Всеки терен има достъп до асфалтов път, електропровод, газопровод, тръбопровод и канализация, оптичен кабел и обособен организационен проект, който указва съответните строителни параметри и типа индустриална активност, която може да се упражнява.
В Подзона " А " на индустриалния парк са намерили удобна среда за вложения първите сътрудници на Парка, доверили се на " Кордеел България " за основен реализатор. Това са:
• 1. " Хел Бул Истейт " ООД - Сграда 1
• 2. " Хел Бул Истейт " ООД - Сграда 2
• 3. " Артемис "
• 4. " ЕНПАЙ Трансформър Компонентс България " ЕООД
" Кордеел България " работи с ясни и добре работещи процедури за ръководство на качеството, оценка на риска и за безвредни условия на труд.
Основна цел в осъществяването на всеки план е качеството, спазването на уговорените периоди и реализиране на краен резултат с добавена стойност, засищащ изцяло потребностите на клиента.
" Партньори за в бъдеще " е нашият лозунг, надълбоко вграден в нашата бизнес просвета. Нашият ангажимент за създаване на трайни взаимоотношения е годен както за клиентите, по този начин и за подизпълнителите, доставчиците и чиновниците. Ние насърчаваме избрани полезности, в това число здраве, сигурност и качество, а нашият метод, учреден на тези полезности, има отражение върху всичко, което вършим. Ние построяваме устойчиви партньорства с помощта на нашата честност като персони и на фирмените правила, които следваме.

• 1. " Хел Бул Истейт " ООД - Сграда 1
ПРОИЗВОДСТВЕНА СГРАДA ЗА ОПАКОВКИ ОТ АЛУМИНИЕВО ФОЛИО
Описание на активността: Проектиране и строителство до ключ
Площ: 4 700 м²
Започване на строителството: 2012
Завършване на строителството: 2013

• 2. " Хел Бул Истейт " ООД - Сграда 2
ПРОИЗВОДСТВЕНА СГРАДA ЗА АЛУМИНИЕВИ КАПАЧКИ, МЕТАЛИЗИРАНО ФОЛИО И PVC КАПСУЛИ
Описание на активността: Проектиране и строителство до ключ
Площ: 5 500 м²
Започване на строителството: 2013
Завършване на строителството: 2014

• 3. " Артемис "
ПРОИЗВОДСТВЕНA СГРАДА ЗА ЕКСТРУДИРАНЕ НА ПОЛИЕТИЛЕНОВИ ФИЛМИ
Описание на активността: Проектиране и строителство до ключ
Площ: 1 343 м²
Започване на строителството: 2014
Завършване на строителството: 2015

• 4. " ЕНПАЙ Трансформър Компонентс България " ЕООД
ПРОИЗВОДСТВЕНA СГРАДА ЗА КОМПОНЕНТИ НА ТРАНСФОРМАТОРИ
Описание на активността: Проектиране и строителство до ключ
Площ: 8 882 м²
Започване на строителството: 2016
Завършване на строителството: 2017

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР