Финансовият директор на Левски Красимир Иванов коментира горещата новина от

...
Финансовият директор на Левски Красимир Иванов коментира горещата новина от
Коментари Харесай

От Левски признаха: Давид Яблонски е притеснен

Финансовият шеф на Левски Красимир Иванов разяснява горещата вест от последните часове - абсурдът, в който Давид Яблонски бе замесен в родината си Чехия. Както към този момент стана ясно, бранителят бе наказан за манипулиране на мачове преди години.

" Не сме очаровани от появилата се информация. Разговаряхме с играча и неговия сътрудник, които са наясно със обстановката. Те настояват, че решението ще бъде обжалвано на по-висока инстанция, тъй като това е първа инстанция ", изясни Красимир Иванов.

" Разговарях с Яблонски и ми изглеждаше обезпокоен. Ние го поддържаме. Неслучайно желаеме да му продължим контракта. Той е един от най-важните ни футболисти ", сподели шефът в клуба от " Герена ".

" Разбрахме, че почитатели са събрали пари за санкцията на Яблонски, само че това по-скоро го одобряваме в областта на закачката. Глобата е ориентирана към Левски от Дисциплинарната комисия. На този стадий няма огромни продажби на билети за мача със Славия. Моите упования са да има сред 8 и 10 хиляди фенове на стадиона в неделя ", добави Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР