Финалистката в риалити шоуто "Ергенът" - Виктория Капитонова, съжалява за

...
Финалистката в риалити шоуто "Ергенът" - Виктория Капитонова, съжалява за
Коментари Харесай

Капитонова иска да се извини на Александра

Финалистката в риалити шоуто "Ергенът " - Виктория Капитонова, съжалява за постъпката си по време на участитето си в предаването. Припомняме, че в припадък на яд рускинята заля с чаша шампанско лицето на Александра.

"Нямах опция да стана и да си потегли от "Ергенът ", по тази причина трябваше да се боря ", изясни в първото си интервя в "Преди обед " Виктория реакцията си след развихрилия се скандал сред двете.

Тя искрено показа, че би желала да се извини на българката, която наричаше „ зло “. Рускинята, която наскоро сподели и кулинарните си умения в друго риалити на същата телевизия, бе облечена в ярка рокля на флорални претекстове.

Според формалната информация на продуцентите тя не се е появила на финала на предаването, което част от останалите участници изгледаха дружно в заведение. Причината за отсъствието ѝ била гибел в фамилията ѝ в Русия.

Капитонова акцентира, че не очаквала Виктор да избере точно нея и че до последно била сигурна, че победителка ще бъде Александра.

Риалити героинята не скри и обстоятелството, че след края на фотосите връзките ѝ с Виктор завършили вечно. „ Коренно разнообразни са нещата в предаването и в действителния живот “, ктегорична бе инфлуенсърката.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР