Финалът на култовото риалити "Ергенът" наближава. Остават броени дни и

...
Финалът на култовото риалити "Ергенът" наближава. Остават броени дни и
Коментари Харесай

Еха! Ергенът покани на тайна среща Алекс. Има ли нещо, което не знаем?

Финалът на паметното риалити "Ергенът " наближава. Остават броени дни и единствено три кандидатки за сърцето на Виктор - Александра, Виктория и Дениз.

И броени дни преди финала в мрежата се появи папарашка фотография на най-желания мъж в България с една от участничките.

"Днес Александра и Виктор от "Ергенът " са снимани дружно в София. Според Вас двамата дружно ли са и отиват ли си ", гласи постът в обществените мрежи, съпроводен със фотография...

"Честно да ви кажа, доста ми се желае, дори се зарадвах в началото, само че... Не ми се има вяра. За да се появят по този начин обществено, тъкмо преди финала, Виктор лъска имидж. Наясно е, че хората го изядоха и ще го създадат на нищо, в случай че е правилно, че Александра връща розата. И просто желае несъмнено да го видят с нея ", разяснява една от фенките на предаването.



През целия първи сезон Виктор показваше благосклонности към Александра, разясняват други. Дали тя е спечелила сърцето му отвън шоуто?

Александра беше подложена на офанзива от страна на другите девойки, най-много от рускинята Виктория. Наскоро самият Виктор показа, че като гледа нещата в профил съжалява, че не е реагирал по-адекватно. Вероятно и срещата с Александра е била за опрощение. Такова Алекс е получила и от няколко девойки, измежду които Дениз.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР