Филмовата академия на САЩ трябваше да подбере актьорския състав на

...
Филмовата академия на САЩ трябваше да подбере актьорския състав на
Коментари Харесай

Скорсезе събира Де Ниро и Пачино във филма „Ирландецът“

Филмовата академия на Съединени американски щати трябваше да подбере актьорския състав на гангстерски филм, който да завоюва допустимо най-вече награди " Оскар ", то най-вероятно той щеше да наподобява като прослойка на „ Ирландецът “.

В лентата, продуцирана от Netflix, вземат участие Робърт де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши, като неин  режисьор е кралят на „ гангстерския род “ Мартин Скорсезе.

Тя споделя историята на наемния палач Франк Шийран (Де Ниро), който бива замесен в загадъчното изгубване на американския профсъюзен водач Джими Хофа( Пачино). За ролята на обликът на Дениро ще бъде подмладен с образни резултати, защото историята на „ Ирландецът “ наблюдава живота на Шийран от неговите млади години до напреднала възраст. Джо Пеши от своя страна ще се въплъти в ролята на незаконният необут Ръсел Буфалино.

В актьорския състав на кино лентата личат още имената на Рей Романо, Харви Кайтел, Ана Пакуин, Боби Каневале, Стивън Греъм и Алекса Баладино, като последните трима са добре познати на почитателите на сериала на HBO „ Престъпна империя “.

„ Ирландецът “ е основан на оповестения през 2004 година разказ на Чарлс Бранд „ Чух, че боядисвате къщи “(I Heard You Paint Houses), за живота на Шийран.

Филмът ще бъде показан първо в защити кина в Съединени американски щати при започване на октомври, като по-късно се чакат лимитирани прожекции в киносалоните й на други страни. Дебютът на лентата по Netflix ще бъде на 27 ноември.

Вижте първия формален филмов откъс на „ Ирландецът ”
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР