Филмът “Земя на номади“ е големият победител на тазгодишната церемония

...
Филмът “Земя на номади“ е големият победител на тазгодишната церемония
Коментари Харесай

Филмът “Земя на номади“ триумфира на наградите Оскар

Филмът “Земя на номади “ е огромният победител на тазгодишната гала по раздаването на премиите “Оскар “ на американската кино академия.

Лентата беше отличена в категориите най-хубав филм, постановка и основна женска роля. Китайката Клоуи Чжао е първата цветнокожа отличена в категорията за постановка и втората жена носителка на " Оскар " за най-хубав режисьор. " Оскар " за основна женска роля в “Земя на номади “ получи актрисата Франсис Макдорманд .

В категорията за най-хубав режисьор за пръв път бяха номинирани две дами. Другата претендентка бе Емералд Фенъл за " Момиче с капацитет ".

Британката Фенъл завоюва " Оскар " за най-хубав автентичен сюжет за кино лентата " Момиче с капацитет " , който има общо 5 номинации.

Българката Мария Бакалова не съумя да завоюва премията за поддържаща женска роля, само че получи самопризнание от сцената от Брад Пит, който връчваше премията в нейната категория. Брад Пит оприличи Мария Бакалова на Мерилин Монро и съобщи, че ще бъде огромна звезда някой ден. роля.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР