Филмът на режисьора Мартин Макариев В сърцето на машината“ ще

...
Филмът на режисьора Мартин Макариев В сърцето на машината“ ще
Коментари Харесай

Александър Сано: „В сърцето на машината“ ще ви хване за гърлото и ще ви държи дълго време

Филмът на режисьора Мартин Макариев „ В сърцето на машината “ ще тръгне по българските кина от 18 март. 
Предпремиерно лентата се показва на огромно европейско турне, което ще премине през над 20 града в Германия, Англия, Шотландия, Ирландия и Франция. 
„ Целта е филмът да бъде забелязан от сънародниците ни зад граница “, сподели в студиото на Радио София един от актьорите във кино лентата Александър Сано.
„ На тях им се постанова, по принцип, да чакат по година и половина, две, някоя от малките екрани да пусне новите български кино заглавия, с цел да ги видят. Решихме да създадем противоположен жест “, сподели Сано.
„ В сърцето на машината “ е основан на два същински случая , като е добавена и художествена небивалица, добави артистът.
„ Това е една доста персонална история за режисьора Мартин Макариев, разказана му от татко му, след което се е срещнал с един от хората, които са били участници в това нещо. Става въпрос за група пандизчии, които излежават присъди в края на 70-е години на предишния век. С течение на сюжета, фенът ще може да си отговори кой е справедливо там и кой е по други аргументи “, описа Александър Сано.
Лентата към този момент е показана на над 80 кино фестивала , като има и 30 номинации и към 15 награди.
„ Включително за най-хубав филм, за тон, за постановка, за операторско майсторство. Имаме от Австралийския фестивал за „ Най-добър актьорски състав “, там бях номиниран за основна мъжка роля, дружно с Джейсън Съдейкис и Шей Уигъм “, описа Сано.
„ Обещавам, че този филм ще ви хване за гърлото и ще ви държи доста дълго време “, добави Александър Сано.
Подробности можете да чуете в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР