Филм на MU-Vi.tv, създаден и изработен по идея на ученици

...
Филм на MU-Vi.tv, създаден и изработен по идея на ученици
Коментари Харесай

Филм на MU-Vi.tv за фалшивите сигнали на тел. 112 става част от училищните програми

Филм на MU-Vi.tv, основан и направен по концепция на възпитаници от Школата по гражданско обучение „ Младежки парламент – Европейски мост “ към Общинския детски комплекс, става част от гражданското обучение в българските учебни заведения и от огромна осведомителна акция за предварителна защита на подправените сигнали на телефон 112, оповестиха от МУ – Варна.

Телевизионната продукция, озаглавена „ 112 оказва помощ в действителност, остави шегите за приятелите! “ насочва вниманието на обществото и младежите към казуса с нерегламентираните позвънявания на 112  и има за цел да противодейства на подправените сигнали, подадени съответно от възпитаници.

За релизирането на тази самодейност възпитаниците на школата получиха подпомагане от Медицински университет – Варна, в лицето на университетската телевизия MU-Vi.tv, във връзка с сюжета, режисурата, техническото застраховане на снимачния развой и последващия видеомонтаж на продукцията.

Съвместният план бе подсилен от ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна, районен съд ПАБ - Варна, Районен център 112 - Варна, Дирекция „ Националната система 112 “, ЦСМП - Варна, РУО - Варна и ЦПЛР-ОДК - Варна. Със съдействието на РУО - Варна, филмът ще бъде публикуван измежду учебните заведения в морската столица, като задачата е да доближи до оптимален брой младежи и техните родители. Той ще стане и част от осведомителната акция на Дирекция „ Националната система 112 “ за предварителна защита на подправените сигнали.

Официалната премиера на кино лентата бе почетена от шефа на Дирекция „ Национална система 112 “ – София Марина Велинова, доктор Ирена Радева - шеф на РУО – Варна, доктор Моника Агатова - шеф на Център за незабавна здравна помощ - Варна и други представители на институции, детски заведения и учебни заведения.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР