Филип Морис България стартира национална инициатива „IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ, която

...
Филип Морис България стартира национална инициатива „IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ, която
Коментари Харесай

Филип Морис България стартира национална инициатива „IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ“

Филип Морис България започва национална самодейност „ IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ ", която ще се организира до 30-ти юни 2019 година
Инициативата обгръща 24 профилирани търговски обекти и 69 обекти, ситуирани на територията на други бизнес сътрудници, в които повече от 250 IQOS консултанти ще дават отговор на въпросите на пълнолетните пушачи и ползватели на IQOS по отношение на системата за нагряване на тютюн. През месец юни 2019 година Филип Морис България провежда 43 специфични събития в 41 града в цялата страна, по време на които 130 мобилни IQOS консултанти ще бъдат разполагаем да отговорят на въпросите на потребителите, свързани с IQOS. На въпросите на потребителите ще дават отговор и сътрудниците от Центъра за обслужване на клиенти.
„ Всички ние във Филип Морис България, дружно с нашите сътрудници, сме отдадени на това да помогнем на пълнолетните пушачи да преминат на по-добра опция от цигарите. Ние каним всички пълнолетни пушачи или ползватели на IQOS да зададат въпросите си към нас, като ще посрещнем всеки един от тях с признателност за отделеното време. С тази самодейност желаеме да покажем на всички пълнолетни пушачи и ползватели на IQOS в България, че нашите порти са постоянно отворени и сме тук, с цел да отговорим на въпросите им за бездимните други възможности и да посрещнем упованията им ", съобщи Джордж Маргонис, шеф на Филип Морис България.
По време на „ IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ " всеки пълновръстен пушач или ползвател на IQOS ще може да зададе въпросите си и да показа противоположна връзка с представители на компанията. Потребителите на IQOS ще могат да получат професионална диагностика и разчистване на устройството си, информация за новата стратегия за грижа за клиента IQOS Care plus и други. Всеки пълновръстен пушач или ползвател на IQOS ще получи тест, с които може образно да види разликата сред дима от цигара и парата, която се отделя при потребление на IQOS, ще има разполагаем осведомителни материали, с които да се запознае със системата за нагряване на тютюн и употребяваната технология, с програмата за грижа за клиента IQOS Care plus, ваучър за отстъпка при закупуване на първо IQOS устройство и други.

Данни за еволюцията на Системата за нагряване на тютюн (СНТ)

1990-2007 - Технология с външно нагряване на тютюна
Нагряването на тютюна се реализира от външната страна на тютюневия стик при първите прототипи на устройствата с нагряване на тютюн
2007-2009 - Ключова смяна в СНТ - нагряване от вътрешната страна
Настъпва основна смяна в технологията на нагряване на тютюн - от нагряване на тютюневия стик извън към нагряване на тютюна в тютюневия стик от вътрешната страна
В системата за нагряване се вкарват два нови съставния елемент - зарядно и холдър
Публикувани са научни данни за другия състав на аерозола, който се отделя при използването на системата за нагряване на тютюн и разликата с цигарения пушек
2009- 2011 - Първите устройства с вътрешно нагряване
Разработени са първите устройства с нагряване на тютюна от вътрешната страна
2011- 2012 - Системата за нагряване на тютюн СНТ 2.0, СНТ 2.1 и СНТ 2.2
Появява се системата за нагряване на тютюн с версии СНТ 2.0, СНТ 2.1 и СНТ 2.2, при които се вкарват следните нововъведения:
При СНТ 2.0 се вкарва керамичната пластина със стъклено покритие и фини жлебове от платина, злато и сребро за нагряване на тютюневия стик от вътрешната страна. Пластината работи по едно и също време като радиатор и като температурен датчик за надзор на температурата до 350 градуса.
CHT 2.1. е усъвършенствана версия на системата и включва новата технология за обработка на тютюна в късовете, наречена сплескване и гофриране на тютюна. При технологията на нагряване тютюнът се нагрява, а не гори, като по този начин се отделя аерозол (пара) вместо тютюнев пушек.
Стартира производството на тютюневи парчета във фабриката в Ньошател, Швейцария.
2012- 2014 - Първото устройство за нагряване на тютюн IQOS 2.0 и произвеждане на тютюневи парчета
Появява се първото устройство за нагряване на тютюн IQOS 2.0, което ползва системата за нагряване на тютюн СНТ 2.2 с усъвършенствана нагряваща пластина, осигуряваща усъвършенствана консистентност при вдишванията.
Подобрен е дизайнът и функционалността на устройството с LED светлини и знаци.
През 2014 година устройството IQOS 2.0 се пуска за първи път пилотно на пазара в Нагоя, Япония и в Милано, Италия.
През 2014 година ФМИ афишира инвестиция от 500 млн. евро в построяването на нова профилирана фабрика за произвеждане на нагреваеми тютюневи произведения за устройството за нагряване на тютюн IQOS в Болоня, Италия.
ФМИ стартира производството на тютюневи парчета за устройството за нагряване на тютюн в първата особено построена за задачата фабрика в Болоня, Италия.
2015- 2017 - Устройствата с нагряване на тютюн IQOS 2.4 и IQOS 2.4 P
Устройствата с нагряване на тютюн IQOS 2.4 и IQOS 2.4 P, които употребяват системата за нагряване на тютюн СНТ 2.2 се пускат поетапно на пазарите по света. Въведени са следните нововъведения при устройствата:
Нова батерия за холдъра и на зарядното устройство.
Вибрация на холдъра демонстрира началото и края на използването.
Подобрени LED светлини и знаци. Bluetooth функционалност за свързване със смарт устройства.
През 2016 година ФМИ стартира производството на тютюневи парчета за устройството за нагряване на тютюн в първата особено построена за задачата фабрика в Болоня, Италия. През 2017 година ФМИ влага в допълнение 500 млн. евро за увеличение на индустриалната мощ на фабриката в Болоня, с цел да отговори на възходящото търсене.
През 2017 година фабриката на ФМИ „ Папастратос " в Гърция е осъвременена - прекратява се производството на стандартни цигари и фабриката се трансформира напълно към производството на бездимни тютюневи произведения. Инвестицията от 300 млн. евро е построяването на високотехнологични мощности за произвеждане на 10 000 бездимни тютюневи произведения в минута.
В края на 2017 година устройството IQOS 2.4 P+ стартира да се предлага на пазара в България.

2018 - най-новата серия устройства IQOS 3 и IQOS 3 Multi
Най-новата серия устройства за нагряване на тютюн IQOS 3 и IQOS 3 Multi са създадени и пуснати на международния пазар.
При новото потомство устройства са въведени следните нововъведения:
Двойно по-дълъг живот на батерията, по-бързо зареждане, усъвършенствана функционалност в по-широк температурен диапазон на въздуха.
По-здрави устройства - въведена е технологията Protect Plus дружно с универсално зареждане с кабел USB вид C.
Усъвършенстван механизъм за разчистване на холдъра.
Новото плътно устройство IQOS 3 Multi обезпечава опция за 10 следващи използва без презареждане
Изцяло нов дизайн с мека текстура, флуидна форма и подсъзнателен интерфейс.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР