Филип Кръстев е един от най-важните футболисти в състава на

...
Филип Кръстев е един от най-важните футболисти в състава на
Коментари Харесай

Филип Кръстев: В България трябва да се страхува от Левски

Филип Кръстев е един от най-важните футболисти в състава на Левски. Халфът приказва дни преди дербито с ЦСКА. Националът показа упованията си за конфликта, за какво " сините " се провалиха против Локомотив София, къде са по-добри от " алените ", за какво остана на " Герена " и какво е мнението му за идния лагер с " лъвовете ".

" Успяхме да се възстановим физически след загубата от Локо Сф и към този момент упражняваме за идващия мач с ЦСКА. Чувството е много неприятно преди дербито да създадем непредвидена загуба, която трябваше да бъде победа.

Допуснахме неточности, които различен път не позволяваме. Нашата непоклатимост в отбрана не беше на нужното равнище, също така не играхме и това неизменност, с което играем различен път през целия интервал от мача. Имаше моменти, в които от липса на внимание и задоволително старания допуснахме Локомотив да стига елементарно до нашата врата и да основава неприятности. В офанзива не успяхме да отиграем ситуациите си по най-хубавия метод и направихме много пропуски ", призна Кръстев.

" Мачът в неделя е доста значим за самата таблица с класирането, само че и чисто психически за нашия темп и нашата мотивация за идващите мачове. Мисля, че подсъзнателно имаме малко проблеми с мотивацията след отпадането от Европа. Това се дължи напълно на наши неточности, които позволяваме и метода, по който влизаме в мачовете. Трябва да си върнем мотивацията да печелим във всеки един мач, както беше предишния сезон и началото на този. Мачът с ЦСКА е съвършеният късмет да излезем и да покажем, че сме тимът на Левски, от който всеки в България се опасява и тим, който може да печели всеки един мач.

Мачовете с ЦСКА несъмнено са най-специалните за нашия тим. Има голяма история. Това е най-великото дерби на България. В него постоянно играеш на максимума, даже когато не си на 100% физически. В неделя още веднъж ще стане мач с доста огромен заряд и нашият тим ще даде всичко, с цел да завоюва ", показа пред Гонг халфът.

" За нас е доста значимо да спечелим мача, с цел да скъсим разликата от първите тимове в класирането. Първата цел пред нашия тим е да реализираме неизменност и да се борим за купата в края на сезона. Може би има психическо преимущество, откакто спечелихме толкоз значим мач като финала за Купата. Не мисля, че има любимец. Сигурен съм в нашите качества и знам какво можем да прави на терена нашия тим. Мисля, че сме по-стойностният тим и би трябвало да спечелим мача.

Можем да играем на по-високо движение от ЦСКА, може да пресираме по-добре от тях. Можем и да направляваме по-добре топката и да играем по-добре от ЦСКА. Все отново в дербитата с голям заряд тези неща би трябвало да бъдат показани на терена, а освен маркирани на думи като мощни страни. В неделя би трябвало да покажем всички качества, които имаме като тим и да затвърдим положителната игра ", добави футболистът на Левски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР