Филип Кирилов три години живее на прекрасния френски остров Реюнион,

...
Филип Кирилов три години живее на прекрасния френски остров Реюнион,
Коментари Харесай

Защо българин се завърна от френски остров, за да живее на село

Филип Кирилов три години живее на прелестния френски остров Реюнион, който се намира сред Австралия и Мадагаскар.

Там той се възпламенява по пермакултурата, а точно живот, който е природосъобразен.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ЖИВОТА НА ФИЛИП В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Решава да се завърне в родината си и да сътвори пространство, което дава съвършената среда, в която човек да израства и да се развива, както душевен, по този начин и физически.

Така той заживява в красивото и картинно селце край Своге – Желен и сполучливо възражда природата и в родината си.

„ Вярвам, че точно здравословния и екологичния туризъм са и бъдещето на нашата страна “ , споделя Филип пред Силвия Прибиловска за Vesti.bg.

Природолюбителят е приключил френската гимназия в София, а по-късно отпътува да продължи своето обучение в един от най-големите проучвателен центрове в региона на биологията Тулуза, Франция.

В кои страни хората живеят най-дълго

Четирите неща, които ще удължат живота ни

„ Детската ми фантазия е да пребивавам измежду природата и след втората година от образованието си разбрах, че в университета няма да се науча да пребивавам в природата “, споделя Филип.

Така той взема решение да прекъсне образованието си и отпътува на остров Реюнион в Индийския океан. Там той заживява в общественост, която се занимава точно с пермакултурата.

Във видеото нагоре вижте изявлението с Филип Кирилов, в което споделя за живота си

„ Преди да отпътува тържествено се заклех, че ще се върна и няма да пребивавам в чужбина. В България изискванията са прелестни “ , споделя Филип.

Преди 10 година Филип основава сдружението „ Тринога “ и така наречен „ Вегетариум “ - място с допустимо най-хубави условия за напредък и развиване, както на растенията, по този начин и на хората.

„ Смятам, че е наш дълг да развиваме природата и обществото ни. Идеята е тези голи хълмове, да се трансфорат в овощни градини “, уточни той.

Най-дълголетното семейство в света разкрива тайната си

5 неща, които стават с тялото ни, щом спрем да ядем месо

Филип прекарва доста време е с най-старите хора от селото, тъй като най-ценното са характерните познания и умения, на тези които са живели и са се приспособили към съответното място.

Българинът е уверен, че с цел да има човек сили да прави положително за околната среда, обществото и стопанската система, би трябвало да се усеща добре.
 Филип и Барбара Филип и Барбара
„ Ако по 40 мин. дневно отделяте за себе си, вършиме извършения и упражнявате волята си, постъпките ви ще станат едно изложение на мислите и възприятията.

Така ще излезете от този проблем, през който всички сме минали, да мислите едно, чувствате друго, а вършиме трето!

Митове и истини за здравословния живот

5 черти на характера за дълъг живот

Години наред живее в много примитивни условия, само че ги усъвършенства за да притегли и хората от града, които харесват концепцията му. Именно по тази причина и построява вътрешната баня и стаите за посетители.

В момента той съветва още 12 общности в страната и живее с приятелката си Барбара, която преди 2 години идва от Австрия до България с колело.

Пермакултурата, от време на време наричана на български и вечноделие (съкратено от постоянно земеделие), е е цялост от способи за резистентен дизайн на земята, наподобяващи оптимално естествените.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР