Фил Фоудън подписа нов договор с Манчестър Сити до 2027

...
Фил Фоудън подписа нов договор с Манчестър Сити до 2027
Коментари Харесай

Манчестър Сити възнагради Фоудън с нов договор

Фил Фоудън подписа нов контракт с Манчестър Сити до 2027 година Според новия 5-годишен договор той ще получава към 200 000 лири на седмица. Последните години британският национал се трансформира в основен състезател за отбора.

" Трудно е да опиша с думи какъв брой съм благополучен да подпиша нов контракт. Това е сбъдната фантазия. Фен съм на Сити целия ми живот. Обичам клуба толкоз доста и да знам, че ще бъда част от него до 2027 година е ужасно чувство ”, показа Фоудън.

“Развих се доста последните години и това се дължи на Пеп и щаба му, които ме насочват всеки ден на подготвителния терен. Да работя с тях ми дава най-хубавата опция да се развия още повече. Със състава, който имаме, чувствам, че мога да продължа да се изучавам и да спечелвам титли, а това са двете най-важни неща за мен ”, добави той.

На 22 години Фоудън към този момент има четири трофеи на Англия, ФА Къп, четири Купи на Лигата и един край в Шампионската лига. Юношата на клуба бе титуляр във всички девет мача в шампионата този сезон и се отличи с хеттрик против Манчестър Юнайтед.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР