Fibank с награда „Златно сърце“ за подкрепа и бизнес развитие на младите

...
За шести път Fibank (Първа инвестиционна банка) получи отличието Златно
Коментари Харесай

За шести път Fibank (Първа инвестиционна банка) получи отличието „Златно сърце“ на церемония, която се проведе в Интер Експо Център в столицата. От името на банката приза получи Главният изпълнителен директор - г-н Никола Бакалов.

Наградата на Fibank в категорията „Подкрепа и бизнес развитие на младите“ е признание за фонда Sustainable Lady, създаден през 2021 г. като част от програмата Smart Lady на ПИБ. Фондът Sustainable Lady подкрепя иновативни зелени старт-ъп проекти на български жени-предприемачи с цел да ги подпомогне да развиват устойчив бизнес. През изминалата година фондът помогна наосем жени предприемачи.

„Нашата цел е не просто да подкрепим тези проекти, а да създадем мрежа, в която те да взаимодействат и да се развиват. Затова приемаме с особено удовлетворение наградата за нашия Фонд Sustainable Lady“, сподели г-н Бакалов.

Наградите „Златно сърце“ отличават усилията на компаниите и отделните личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза в България. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР