Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на своите клиенти промоционални условия

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на своите клиенти промоционални условия
Коментари Харесай

Fibank подарява 30 специални покани за Мъже в черно: Глобална заплаха

Fibank (Първа капиталова банка) предлага на своите клиенти промоционални условия по кредитни карти и опция да завоюват награди за идната премиера на " Мъже в черно: Глобална опасност ". 30 късметлии, които са си издали нова кредитна карта Mastercard® от Fibank, ще имат шанса да се снабдят с покана за двама за специфичната прожекция на кино лентата в кино " Арена Младост " в София. Прожекцията ще се състои на 21 юни 2019 година Американската продукция е четвърта от поредицата със сюжет за загадка организация, която следи за извънземна активност на Земята.

С представянето на фантастичната екшън комедия у нас Fibank започва промоция с награди, обвързана с издаването на кредитна карта Mastercard® от банката в интервала 7 май - 14 юни 2019 година В акцията вземат участие кредитни карти Mastercard Standard, Mastercard Gold и Mastercard Platinum, които ще бъдат без рента за първите 4 отчетни интервала и без такса поддръжка за първите 12 месеца.

Oсвен покана за двама на специфичната прожекция на " Мъже в черно: Глобална опасност " на огромен екран, клиентите, издали кредитни карти в посочения интервал, могат да завоюват и други награди.

Всеки ден по време на акцията посредством лотария ще бъде изтеглян по един късметлия, който ще получи два билета за " Мъже в черно: Глобална опасност ". Всяка седмица петима, издали кредитни карти Mastercard® от Fibank, ще печелят истински калъфи за карти MIB от лимитирана серия.

Повече за промоцията можете да научите тук: www.fibank.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР