Fibank (Първа инвестиционна банка) получи признанието за Благодетел за иновативно

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) получи признанието за Благодетел за иновативно
Коментари Харесай

Fibank получи приз „Благодетел за иновативно образование“ от фондация DigitalKidZ

Fibank (Първа капиталова банка) получи признанието за „ Благодетел за новаторско обучение “ по време на седмото издание на конференция DigitalKidZ, която се организира на 27 октомври 2018 година в постройката на Европейската комисия в София.
Банката беше отличена за програмата си за ранно детско финансово обучение, ориентирана към българските деца, техните родители и учители. Fibank сложи начало на самодейността през 2016 година, когато стартира особено създадени дебитни карти за деца и младежи, които улесняват децата в ръководството и планирането на ежедневните им разноски, основаване на персонален бюджет и спестявания. От тогава финансовата институция провежда и взе участие в редица начинания с главен акцент основаване и развиване на финансова просвета измежду подрастващите от най-ранна детска възраст.

Целта на премиите DigitalKidZ Awards е да отличи новаторските компании и техни старания в региона на нововъведенията и цифровата промяна на българското обучение, да насърчи най-високите стандарти и да насърчи инструментите, съдействали за консолидираното на основните умения и пълномощия измежду децата на XXI век. Журито е формирано от самостоятелна комисия от специалисти в региона на образованието, бизнеса, технологиите и нововъведенията.

Тази година конференцията DigitalKidZ® се организира под патронажа на Еврокомисаря по цифровата стопанска система – Мария Габриел и с изключителната поддръжка на Европейската комисия, Министерство на образованието и науката, Регионален инспекторат София.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР