Fiat анонсира официалното завръщане на Abarth в Бразилия, като направи

...
Fiat анонсира официалното завръщане на Abarth в Бразилия, като направи
Коментари Харесай

Fiat лансира Abarth в Бразилия. Този път с уникален SUV модел

Fiat анонсира формалното завръщане на Abarth в Бразилия, като направи събитието още по-интересно с анонсирането на първия за подразделението SUV модел.

Pulse Abarth, който е създаден извънредно за бразилските консуматори, ще бъде стартиран на локалния пазар през последната четвърт на тази година. "Нашето обмисляне е ориентирано към въвеждането на марката Abarth, а освен към един нов артикул ", разяснява Херландер Зола, старши вицепрезидент на Fiat South America. "Abarth е състезателен в своята същина, той е трогателен, провокативен. Тази композиция ще генерира триумф както за Abarth, по този начин и за Fiat ".

До момента, Abarth имаше две пазарни лансирания на бразилския пазар. Първото от тях беше осъществено през 2002 година под формата на специфична версия на Stilo. Тя беше оборудвана с 2.4-литров, петцилиндров мотор със 167 конски сили, който бе в положение да форсира автомобила от 0 до 100 км/ч за 8.4 секунди и до оптималната скорост на придвижване от 212 км/ч.

Вторият автомобил- 500 Abarth, беше показан през 2014 година и подвигна летвата с ускоряване 0 до 100 км/ч за 6.9 секунди и мотор 1.4 MultiAir 16 V Turbo още веднъж със 167 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР