НЮ ЙОРК (AP) — С приближаването на делото на прокурорите

...
НЮ ЙОРК (AP) — С приближаването на делото на прокурорите
Коментари Харесай

Ще повярват ли съдебните заседатели на Майкъл Коен? Защитата определя достоверността на свидетеля в процеса за укриване на пари на Тръмп

НЮ ЙОРК (AP) — С приближаването на делото на прокурорите за укриване на парите против Доналд Тръмп, звездният им очевидец ще се върне на горещия стол в четвъртък като отбрана юристи се пробват да откъснат решаващото удостоверение на Майкъл Коен, замесващо някогашния президент.

Процесът, който в този момент е в своята четвърта седмица на свидетелски показания, ще бъде възобновен в Манхатън с евентуално взривоопасен пресечен разпит на Коен, чиято меродавност може да дефинира ориста на хипотетичния републикански претендент за президент в тази ситуация.

Коен е последният очевидец на прокурорите – най-малко към този момент – до момента в който те се пробват да потвърдят, че Тръмп е възнамерявал да скрие нездравословна история, за която се притесняваше, че ще провали президентската му акция през 2016 година, а по-късно е фалшифицирал бизнес записи, с цел да я прикрие.

Тъй като отбраната не се чака да призове доста очевидци, кръстосаният разпит на Коен е основен миг за екипа на Тръмп, който би трябвало да убеди правосъдните заседатели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР