Фейсбук Прокуратурата повдига обвинение за умишлено убийство на бившия рейнджър Светослав

...
Фейсбук
Прокуратурата повдига обвинение за умишлено убийство на бившия рейнджър Светослав
Коментари Харесай

Изнесоха зловещи подробности за зверското убийство на Десислава

Фейсбук Прокуратурата повдига обвиняване за съзнателно ликвидиране на някогашния рейнджър Светослав Каменов, арестуван за убийството на военнослужещата Десислава Стоянова. Това стана ясно на брифинг на окръжния прокурор на Пловдив Румен Попов и шефа пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков. Тялото на 40-годишната жена беше открито нощес в Сопот.

В основата на убийството стоят неуредени финансови връзки. Десислава и Светослав са били другари, само че не са имали любовна връзка. Това е станало ясно от частичните признания, които арестуваният е направил пред проверяващите, съобщи кореспондентът на bTV в района. Убитата е оставила лекия си автомобил на Светослав, който заречен да ѝ го ремонтира. След като минали повече от 2 седмици, дамата отишла да му търси сметка, откакто схванала, че колата е готова за продажба в автоморга и е смачкана. Възникнала е свада сред тях, при което мъжът е нанесъл удари в главата на 40-годишната жена. 

Тялото ѝ е било прикрито в долап в дома на Светослав. Той самичък е завел полицията там след задържането си, откакто се  е укривал в региона на мездренското с. Зверино. Ако виновността на Светослав бъде потвърдена, го грози наказване от 10 до 20 години. Десислава беше оповестена за търсене на 5 декември, а съгласно съседи е изчезнала още преди десетина дни. Преди ден криминалисти откриха автомобила ѝ в автоморга край Карлово. Задържаният е престъпно проявен, осъждан е за шофиране след приложимост на алкохол и за неплащане на прехрана на децата си. Не е в системата на защитата от 2009 година Бил е на три задачи зад граница в Ирак и Афганистан, Той е един от рейнджърите, потърпевши при офанзивата над базата ни в Кербала. Притежавал е бойни умения.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР