Фейсбук общност на жители в район Красно село“ срещна разбиране

...
Фейсбук общност на жители в район Красно село“ срещна разбиране
Коментари Харесай

На пазара „Красно село“ събират дарения за изгорелия блок в „Хиподрума“


Facebook общественост на поданици в регион „ Красно село “ срещна схващане и съпричастност от управлението на Общинското сдружение " Пазари Юг " във връзка злополучния случай с изгорелия блок в кв. „ Хиподрума “, заяви пред Радио София Цанко Донков от.

Ще бъдат ситуирани каси за дарения на територията на пазарите на " Пазари Юг ", а съкварталци са изявили подготвеност предпочитание за физическа помощ при превъзмогване на вредите.

Припомняме – преди дни апартамент в блок на ж.к. „ Хиподрума “ изгоря изцяло. За благополучие жертви няма, само че материалните вреди в целия блок са големи. Има пропаднала плоча сред 11-и и 12-и етаж, която незабавно би трябвало да бъде възстановена; междуетажните площадки и дограмата в общите елементи са мощно наранени и би трябвало да бъдат ремонтирани; фасадата на блока е обгорена като има и паднали детайли от облицовката.

„ В такива сложни моменти, всеки, изпаднал в неволя, би трябвало да знае, че не е самичък. Кутиите за дарения ще са сложени на пазара „ Красно село “ най-късно до на следващия ден “, добави основателят на общността.

С него беседва Лили Големинова.



Снимките са на Антония Тотова и ФБ групата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР