Февруари ще бъде спокоен месец, казва известната астроложка Тамара Глоба.

...
Февруари ще бъде спокоен месец, казва известната астроложка Тамара Глоба.
Коментари Харесай

Прочутата астроложка Тамара Глоба посочи кои три зодии да внимават през февруари

Февруари ще бъде спокоен месец, споделя известната астроложка Тамара Глоба. Венера и Меркурий ще понижат натиска си, вследствие на което ще се появят благоприятни условия за осъществяване на задачите.

В средата на месеца Слънцето ще премине в съзвездието Водолей. Под негово въздействие мнозина ще пожелаят да поддържат връзка повече със съидейници, да показват себе си и да бъдат разнообразни от останалите. Най-трудно ще е на креативните персони. Под въздействието на небесните тела те ще би трябвало да сдържат поривите си, да се подчиняват на откритите правила и дисциплинираност.

За да постигнете триумф, астрологът предлага да реализирате най-важните каузи през удобните дни, които за февруари ще са 5, 7, 9, 13, 21. Позицията на Луната и Слънцето по отношение на зодиакалните съзвездия ще помогне при решаването на въпроси от всякаква трудност.

Трябва да се внимава в неподходящи дни: 3, 6, 20, 23, 26 февруари. Тогава е извънредно нежелателно да посещавате лекарския кабинет или да правите огромни интервенции с пари.

От средата на месеца Меркурий ще влезе в съзвездието Водолей. На този декор груповата активност ще бъде изключително ефикасна. Тук няма никакво значение в каква област и по какви планове ще се реализира съдействието. Астрологът предлага дейното присъединяване в сходни планове.

Глоба вещае високи опасности за фамилния бюджет. Има опция да загубите финанси при рискова договорка или да ги похарчите за безполезни и нискокачествени движимости.

В здравословен проект, Марс в Козирог ще донесе позитивно отношение. На този декор даже хроничните болести ще затихнат за известно време.

Ето защо би трябвало да се готви всеки един знак от Зодиака през февруари съгласно Тамара Глоба:

Овен

Овенът ще има задоволително сили и ентусиазъм за това. В гонене на триумф в кариерата не трябва обаче да не помни за фамилията. Близките постоянно ще му оказват помощ в сложни обстановки.

Телец

Астрологът предлага да посветите месеца за решение на организационни въпроси. Не се предлага започването на нови планове. Тези, които търсят любовта, би трябвало да опитат шанса си във виртуалното пространство или да посетят празненства на другари.

Близнаци

Първите две декади на февруари ще бъдат подобаващи за оправяне на персоналния живот. Едва в края на месеца се чака скок в кариерата. По това време всичките ви сили би трябвало да бъдат ориентирани към работната сфера.

Рак

Това няма да са най-успешните ви дни. Не разчитайте на съществени триумфи. Трябва да положите много старания, с цел да запазите съществуващите резултати.

Лъв

Февруари се обрисува като много сложен. Най-голямата ви грижа ще бъде здравето.

Представителките на нежния пол е добре да се подложат на цялостен обзор, с цел да разпознават формиращите се болести.

Дева

Вторият месец на годината не предвещава особени усложнения за представителите на тази зодия. Единствените проблеми, които ще зародят, ще си ги основат сами. Необмислените думи и дейности ще провокират кавги с близките.

Везни

Ще имате в действителност положителни дни. Звездите ви подсигуряват триумф във всяко начинание. Затова си коства да се концентрирайте върху най-важните неща и перспективните планове.

Скорпион

Февруари няма да е елементарен. Ще би трябвало да се подготвите душевен за компликации както в персоналния живот, по този начин и на работното място. Само най-целенасочените и упоритите ще могат бързо да се приспособяват към тежките условия и даже да извлекат полза от това.

Стрелец

По природа сте фокусирани върху триумфа. Това ще ви разреши да постигнете отлични резултати във всичко.

За оптималната успеваемост Тамара Глоба поучава да не разпръсквате силата си върху доста неща едновременно, а да действате поредно.

Козирог

Февруари дава обещание успокоение за Козирозите. Важно е да се заемат с персоналния живот, за който в никакъв случай не им остава време. Чак когато всичко в фамилен проект е наред, може да отделят време на работата.

Водолей

Февруари ще донесе със себе си трагични промени. Трябва да се подготвите за всевъзможни обрати на Съдбата, с цел да накарате актуалната обстановка да работи за вас и задачите ви.

Риби

Финансите са най-уязвимото ви място. Трябва да бъдете извънредно икономични през този месец. Приходите ви ще си останат същите, само че разноските ще се усилят доста. Може даже да се наложи да вземете пари назаем.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР