>Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и

...
>Фестивален и конгресен центърбул. Сливница N20 коментара за Фестивален и
Коментари Харесай

Младежи събират средства за апаратура на АГ-болницата с концерт

> Фестивален и конгресен центърбул. " Сливница " N2

0 коментара за Фестивален и конгресен център Събития в обекта:Бродуей ще полудей!19:00/27.03.2018Хип-хоп групировка " The Center ", отбор " Родина ", възпитаници от Националното учебно заведение по изкуствата " Добри Христов “, наградената от Фондация " Димитър Бербатов “ талантрила варненка - Жасмин Стоянова, шампионката по художествена гимнастика Михаела Архондиева и още надарени младежи от Варна ще подарят осъществяванията си за здравето и живота на дечицата, родени под движимостите грижи на експертите от СБАГАЛ " Проф. доктор Димитърт Стаматов “ - Варна. Сърцатите създатели са част от благотворителния концерт " Изкуството да дариш живот ", проведен от Интеракт-клубовете във Варна.

Средствата, събрани от младите ротарианци, ще бъдат дарени за закупуването на два апарата за отделението по неонатология в СБАГАЛ " Проф. доктор Димитърт Стаматов “ – Варна. За обгрижването на недоносените бебета са незабавно нужни ЕКГ-апарат и Фетален екран.

Тазгодишният концерт е следващата благотворителна самодейност на Интеракт клубовете във Варна. Благодарение на младежите бе закупен  специализиран стол за комбинирано лъче- и химиолечение на онкологично заболели пациенти за " СБАЛОЗ доктор Марко А. Марков – Варна “. Със средствата, събрани от Коледен благотворителен концерт бе финансирана активността на Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун. В резултат на сходен концерт бяха събрани и средства за построяването на профилирана стая за игри и рехабилитация в дома за медико-социални грижи " Майка и дете " във Виница.

Благотворителният концерт " Изкуството да дариш живот “ ще се организира на 23 март 2018 година от 18 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна.  Водещ ще е комикът и илюзионист Паскал Паскалев.

Билетите за благотворителната самодейност към този момент могат да бъдат закупени от билетния център на ФКЦ. Те ще се продават в това число в деня на концерта.

Цената на билетите е 10 лв..

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР