Фестивалът на светлините отново ще озари нощите на София с

...
Фестивалът на светлините отново ще озари нощите на София с
Коментари Харесай

Отново фестивал на светлините през май

Фестивалът на светлините още веднъж ще озари нощите на София с второто си издание през май 2023 година Артисти от целия свят ще преобразят столицата на феста Lunar, който ще се организира от 11 до 14 май.

Миналата година на пилотното издание се любуваха над половин милион души, а 14 актьори от три континента сътвориха произведения върху обособени здания на София. Тази година артистите ще описват истории, ще предизвикат въображението и ще показват безкрайните благоприятни условия на този тип творби, поставяйки столицата ни паралелно до едни от най-иновативните градове в света.

Фестивалът си слага за цел да покаже вдъхновяващо изкуство и да насочи значими послания към своите фенове. Като да вземем за пример по случай Европейската година на уменията да се подчертае смисъла на човешкия капацитет, с помощта на Бюрото на Европейския парламент в България и представителството на Европейската комисия в България.

Артистите на фестивала ще се обединят, с цел да насочат погледа на публиката към тематиката за опазването на планетата, която беше основен акцент и в първото издание.
Ето още арт изяви, които " Момичетата от града " предлагаме


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР