Ферари записа втори пореден труден уикенд от началото на сезона,

...
Ферари записа втори пореден труден уикенд от началото на сезона,
Коментари Харесай

Леклер отново предупреди Ферари

Ферари записа втори следващ сложен уикенд от началото на сезона, като Карлос Сайнц и Шарл Леклер финишираха 6-и и 7-и, а водачът от Монте Карло съобщи, че Скудерията би трябвало да усъвършенства представянето си.

Леклер призна, че се е надявал на сериозна борба с водачите на Мерцедес, само че Джордж Ръсел и Люис Хамилтън се оказаха недостижими за водачите на Скудерията.

“Не знам дали колите на Мерцедес бяха недостижими. Доближих се на секунда и половина от Карлос, само че по-късно към този момент нямаше по какъв начин да се доближа още до него. Допуснах дребна неточност, когато бях в DRS зоната на Сайнц, а по-късно към този момент нямаше какво да направя ”, изясни Леклер.
 Перес желае пояснение за изгубената най-бърза обиколка Перес желае пояснение за изгубената най-бърза обиколка
Пилотът обаче беше безапелационен, че във Ферари имат още доста работа, в случай че желаят да прогресират.
 Верстапен се оплака от Ред Бул Верстапен се оплака от Ред Бул
“Имаме доста работа, доста работа - удостовери Шарл. - Нашите противници бяха по-бързи на вършиме, в завоите също бяха по-бързи, от всичко по малко. ”
 Алонсо разкритикува ФИА: Има нещо сбъркано в системата Алонсо разкритикува ФИА: Има нещо сбъркано в системата
Леклер отпадна поради щета в Гран При на Бахрейн поради щета, а от началото на годината на няколко пъти предизвестява Ферари, че отборът би трябвало да усъвършенства представянето си, в случай че желае да влезе в борбата в челото.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР