Фенската фракция Ултрас Левски“ излезе с официална позиция след вчерашната

...
Фенската фракция Ултрас Левски“ излезе с официална позиция след вчерашната
Коментари Харесай

Ултрас Левски излезе с позиция след срещата с ръководството на клуба

Фенската секта " Ултрас Левски “ излезе с публична позиция след вчерашната среща сред представители на разнообразни фенски организации и сдружения с управлението на Левски.

Ето какво написаха почитателите в формалната си Facebook страница:

На вчерашната среща сред управлението на ПФК Левски и представители на разнообразни фенски организации и сдружения беше обяснено настоящото положение на клуба. Наи-обнадеждаващото нещо е, че от 01.08 влиза в действие фрапантно редуцираният бюджет на клуба и по този метод ще спре стремглавото повишаване на нашите задължения въз основа на сериозните финанси, с които ПФК Левски разполагаше до януари тази година. Именно по този метод ролята на почитателите ще стане още по-ключова, тъй като в процентно отношение сумата, която всички ние дружно генерираме в помощ на обичания си клуб, ще се повиши неимоверно.

Темата за общоприет спонсор беше необятно разисквана и стана ясно едно нещо – все още подобен няма, няма изясненост дали скоро ще има и ще бъде пагубно за нас, в случай че продължаваме да чакаме. Точно по тази причина отправихме рецензия към управлението за „ проспаните “ два месеца, тъй като на синята общественост бе обещано едно видимо спокоиствие, че нещата са наред, а те в действителност не са. В този ред на мисли призовахме УС на ПФК Левски и всички присъстващи фенски представители да обновим по наи-бързия метод акциите и в частност това, което от февруари насам стана патент на сините почитатели – месечната вноска към Национална агенция за приходите.

Друга доста значима настояща акция е тази за абонаментните карти за сезон 2020/21. Ще си позволим да използваме някои числа, с цел да опровержим мненията, които витаят в пространството, че към този момент тя върви прекомерно едва. До огромна степен тези изказвания са въз основата на над 6500-те продадени за миналия сезон, само че дано не забравяме, че към 5500 от тях бяха за полусезон и надлежно на половин цена. Реалността е, че на база съпоставяне в интервала 01.07-31.07.2019 и 01.07-31.07.2020 нарастването е 50%, а точно от ~1000 на ~1500! Това е една отлична причина за стремително пускане на новата седмица, съвпадаща с новия месец, надлежно приемане на заплати и една добра опция почитателите да си закупят абонаментна карта преди началото на сезона!

Също доста радващо е, че програмата за участие към клуба е съвсем приключена. От споделеното стана ясно, че ще има разнообразни категории, включващи карти на алегорична цена и такива с по-висока стоиност. С настъпването на 01.08 се отваря и трансферният прозорец в редица европеиски страни, което не е таина, че е едно от нещата, от които се чака по-сериозен приток на свежи пари в клубната каса.

Като умозаключение ще обобщим нещата, с които можем да помогнем в сегашния миг:

Национална агенция за приходите
Swift: IABGBGSF
Интернешънъл асет банк
ПФК ЛЕВСКИ АД лв.: BG76IABG80981000669903
ПФК ЛЕВСКИ АД евро: BG15IABG80981400669901
Абонаментни карти
Готовност за присъединяване в програмата за клубно участие

САМО ЛЕВСКИ!
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР