Феновете й смятат, че е заприличала на захарна фея Певицата от

...
Феновете й смятат, че е заприличала на захарна фея
Певицата от
Коментари Харесай

Джей Ло стана за смях

Феновете й считат, че е замязяла на захарна фея
Певицата от международна големина Дженифър Лопес, по-известна като Джей Ло, стана за смях.
Мнозина не могат да повярват по какъв начин наподобява тя към днешна дата.

За никого не е загадка, че известният стилист Крис Апълтън е индивидът, който поддържа прическите на цялото семейство Кардашиян. Той се грижи за типа на косите и на доста други холивудски звезди, измежду които, както се досещате е и Джей Ло.
 Джей Ло
Феновете й считат, че е замязяла на захарна самодива

Тези дни Апълтън разгласява доста любопитна фотография на певицата.
Всички, които видяха по какъв начин наподобява Джей Ло се шашнаха. Истината е, че новата й прическа е трансформирала визията й до неразбираемост. За страдание обаче май се е получил противоположен на търсения резултат.

Мнозина бяха безапелационни, че с новата си прическа Джей Ло наподобява повече на захарна самодива, в сравнение с авторитетна и надарена певица. Освен това не би трябвало да забравяме и фактът, че тя е майка на 13-годишни близнаци. Може би доста повече би подхождало на човек на тяхната възраст да заложи на коса с подобен цвят, разясняват почитателите й.

Тук е мястото да ви предупредим, че не би трябвало да бързате да съдите певицата за розовите й коси. По всяка възможност Крис Апълтън е целял да притегли вниманието на публиката. Ако това е била задачата му, безспорно е съумял.

И въпреки всичко не може да се отхвърли, че почитателите на певицата са доста комплицирани. Те не могат да схванат дали техният кумир е напът да се трансформира в Барби или всичко това е просто една смешка, написа jenata.blitz.bg.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР