Феновете скочиха в защита на Алисън Хамънд, след като някои

...
Феновете скочиха в защита на Алисън Хамънд, след като някои
Коментари Харесай

Алисън Хамънд се защити след жестоки „ревниви“ коментари относно появата на Майкъл Макинтайър

Феновете скочиха в отбрана на Алисън Хамънд, откакто някои фенове побързаха да туитнат грубо за появяването на симпатична звезда на Тази заран в Голямото шоу на Майкъл Макинтайър в събота вечер.

48-годишната беше шокирана, когато комикът, на 47, се появи изцяло подобаващ, до момента в който тя беше в леглото, с цел да стане „ Неочакваната звезда на шоуто “, откакто синът й се обади в шоуто, с цел да й даде изненада измежду нощ. Опашка цялостна полуда, когато към нея се причисли другар Ръсти Лий, оставяйки почитателите в сълзи от смях. По-късно тя остана озадачена, когато в средата на матрака й беше подложен разделител, до момента в който беше помолена да познае кой е под чаршафите с нея, единствено с цел да разбере, че това е Джейсън Донован.

И въпреки всичко, някои злобни фенове не можаха да оказват помощ, само че горчиво разясниха по какъв начин Алисън беше „ на всички места “ по малкия екран, като един грубо разяснява: „ Уф, виждам, че Алисън е прекалено употребена, Хамънд е в това проклето шоу довечера, тя е като японски плетиво. " Но...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР