Феновете на ЦСКА, който преди време фалира, днес честват 70-годишен

...
Феновете на ЦСКА, който преди време фалира, днес честват 70-годишен
Коментари Харесай

Два клуба честват 70-годишнината на фалиралия ЦСКА

Феновете на ЦСКА, който преди време банкрутира, през днешния ден празнуват 70-годишен празник. Причината - те припознават за правоприемник настоящия ПФК ЦСКА-София на Гриша Ганчев.

" Армейците " приготвят шоупрограма след 17.00 ч., а кулминационна точка на празника ще е срещата от 33-ия кръг на шампионата против Лудогорец.

В взаимозависимост от метеорологичните условия в празника на футболния клуб ще се включат един или два хеликоптера. Програмата планува от единия хеликоптер да скочат състезателите от националния тим по парашутизъм като проява, а от другия да се направи проява на специфичните сили, така наречен " бързо въже ", което е втурване от въже.

Любопитното е, че годишнината се чества и от новосформирания ЦСКА 1948, който играе в трета дивизия. Неговото управление даже изиска хеликоптер от военните за 5 май. " От ЦСКА през вчерашния ден пуснахме питане до Министерство на защитата за наемане на авиация за 2 юни, когато е последният мач от шампионата против Вихрен. Тогава армейците би трябвало да отпразнуват влизането във Втора лига ", се споделя в известие на клуба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР