Феновете на Сексът и градът очакваха с нетърпение да видят

...
Феновете на Сексът и градът очакваха с нетърпение да видят
Коментари Харесай

От кого зависи дали Просто ей така ще има втори сезон

Феновете на " Сексът и градът " чакаха с неспокойствие да видят какво им е подготвила новата глава от сериала - " Просто ей по този начин " .

Иска ли Сара Джесика Паркър да забележим Ким Катрал в " Просто ей по този начин "

Томахавката не е заровена

И до момента в който едни са очаровани от видяното, то други - не чак толкоз. Но на фона на това разделяне на мненията се приказва интензивно за втори сезон.

Поне все още няма публично удостоверение дали втори сезон ще има, само че от изявление на Кейси Блойс, който дава отговор за истинското наличие на HBO, за Deadline разбираме, че всичко е в ръцете на Сара Джесика Паркър и продуцента Майкъл Патрик Кинг .

Според Блойс има още диалози, които би трябвало да бъдат извършени, до момента в който се стигне до решението за нов сезон, само че той е оптимист, че това ще се случи. Все отново зависи от Паркър и Кинг дали съгласно тях има история, която си заслужава да бъде разказана.

Каква щеше да е ориста на мъжете в " Просто ей по този начин "

Ако събитията се бяха развили по различен метод

Кейси Блойс счита, че първият сезон на " Просто ей по този начин " се е показал в действителност добре. Коментира и премахването на Крис Нот от последния епизод. Оказва се, че когато обвиняванията против артиста са излезли нескрито, екипът е към момента е работил върху монтажа. А отсъствието на героя му по никакъв метод не ощетява финала на сезона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР