Феновете на Реал Мадрид изразиха гнева си от поведението на

...
Феновете на Реал Мадрид изразиха гнева си от поведението на
Коментари Харесай

Феновете на "Реал" отвърнаха на Бейл със свой плакат

Феновете на " Реал " Мадрид показаха гнева си от държанието на Гарет Бейл в европейската подготовка сред Уелс и Унгария със собствен личен сладкодумен афиш. Преди няколко дни, по време на паузата за националните тимове, капитанът на " драконите " ядоса ентусиастите на клубния си отбор, развявайки и позирайки със знаме на родината си, върху което бяха изписани думите: " Уелс. Голф, Мадрид. В този ред ".

Real Madrid told to cancel Gareth Bale’s contract after Wales star mocks Spanish giants. Bale is rumored that its likely to Manchester United this January. [Express] pic.twitter.com/BaKQrciQg0
— ًMax. (@iMaxThierry) November 20, 2019
Разгневените последователи дадоха отговор на 30-годишния Бейл с освирквания по време на влизането му в игра през второто полувреме в снощния мач от Ла Лига против " Реал Сосиедад ".

Атмосферата бе повече от недружелювна, а на трибуните се появи плака с едно особено известие за уелсеца: " Родриго, Вини (б.ред. - Винисиус-джуниър), Лукас (Васкес), Бейл. В този ред ".

Снимка: Reuters

Освен това всяко допиране на Бейл бе съпроводено с бурни отрицателни възгласи. Въпреки това някогашният състезател на " Тотнъм " оказа помощ за реализирането на третия гол за успеха над непретенциозния противник с 3:1, а с трите точки " Реал " се изравни на върха в шампионата с огромния си зложелател " Барселона ".

Снимка: Reuters

Треньорът на Кралския клуб Зинедин Зидан отбрани Бейл след края на мача: " Има доста звук към случилото се, само че за мен най-важното като треньор, и за него като състезател е да се фокусираме върху футбола. Всеки си има мнение, всеки има лични мисли и реагира по собствен метод. Той отиде да играе за националния тим, само че в този момент още веднъж е при нас и ние сме щастливи, че се върна. Той дава доста на клуба, а за мен са значими единствено спортните проблеми. Има доста странични мнения, само че аз не се интересувам от тях. Знам, че доста хора го вършат, само че не и аз ", съобщи французинът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР