Феновете на публикуваха декларация, отправена към служебния министър на младежта

...
Феновете на публикуваха декларация, отправена към служебния министър на младежта
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! ЦСКА с жестока атака към спортния министър: Вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция, джендър идеологията и луканките

Феновете на разгласиха декларация, отправена към служебния министър на младежта и спорта Андрей Кузманов. Вчера Кузманов разгласи, че поради отговорностите на " армейците ", сдружението " Сердика спортни парцели " е пред банкрут.

По думите му 98% от загубите на това сдружение се дължали точно на ЦСКА.

В отговор почитателите пуснаха в обществените мрежи следния текст:

НЕуважаеми министър Кузманов!

И Вие като всички държавни “хрантутници”, получихте най-сетне малко популярност и журналистическо наличие... е клуб със 73 годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна персона в спорта в никакъв случай не сме срещали! През тези години великият се трансформира в горделивост и знак на българския несломим дух пред света, а не на всеядното създание на луканката в България.
свързани новини4679на 21.05.2021
Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим по какъв начин такова създание е попаднало в най-висшето ръководство на страната. Та на това създание от 7 месеца, откогато му дадоха власт, в устата му е само името на великия ЦСКА.

Горкият човечец, изкарал е най-малко за луканка, само че когато вятърът на смяната задуха, той реши отново да отбрани “взятката”, услужливо предоставена му от враговете на най-успелия български клуб.

Защо го вършиме? Има ли смисъл, с изключение на този, че не защитавате държавния интерес, а личното си благоденствие?

В нашата дълга история станахме очевидци на какви ли не исторически падения, само че в никакъв случай не срещнахме по-проста маса и нарцисизъм.

Но ние прочее знаем, господин Министър, че вие сте пръв покровител на Истанбулската спогодба и идеологията. За информация, да попитаме Силвестър Лолов, а за “взятките” - Пламен Манолов.

Бъдете здрав, господин Министре Кузманов! ".

Припомняме, че през октомври министърът на Радев пострада пред " Александровска болница ", откакто на излизане от здравното заведение сред него и трима души зародил спор от персонално естество. Първоначалната информация бе, че Кузманов е със счупена челюст. Самият той след това разяснява: " Не ми е счупено ченето. Жив съм, здрав съм, хиля се, ядох доскоро луканка с черен самун, доста обичам луканка ", поради което и този деликатес участва в отвореното писмо на ЦСКА.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР