Шампионът от US Open за 2009 година Хуан Мартин дел

...
Шампионът от US Open за 2009 година Хуан Мартин дел
Коментари Харесай

Големият Хуан Мартин Дел Потро спира с тениса едва на 33

Шампионът от US Open за 2009 година Хуан Мартин дел Потро съобщи, че шампионатът в Буенос Айрес най-вероятно ще бъде неговият финален в професионалния тенис.

Години наред Кулата от Тандил страда от съществени проблеми с своите колена и не е взел участие на професионален шампионат от лятото на 2019. На конференция преди Argentina Open дел Потро дефинира своето присъединяване като по-скоро довиждане, в сравнение с завръщане.

" Преди да стартира конференцията желая да насочва обръщение. Дълго време мислих и си представях този ден и това е едно от най-трудните известия, които в миналото ще направя. Знам, че хората чакам от мен да се завърна в тениса, само че този шампионат е по-скоро взимане на довиждане, в сравнение с завръщане.
свързани новини9198на 06.09.20182490на 13.09.2015
Имам силите да продължа, само че коляното ми е в кошмарно положение. Опитах с най-различни лечения през последните години, с разнообразни доктори в опит да се подобря. Все още обаче не съм намерил решение. Никога не си представях да се откажа от без да си взема сбогом и не мога да си показва по-добро място от Буенос Айрес по тази причина.

Ще забележим какво ще се случи с бъдещето ми, само че желая да пребивавам като човек на 33 години, без болежка. Решението е мъчно, само че желаех да съм чист с вас ", сподели дел Потро.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР