Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика разказа за срещата

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика разказа за срещата
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Илиана Раева се оплака: Атаката на спортния министър срещу Наско се прехвърли върху мен

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика описа за срещата си с Радостин Василев.
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева употребява обществените мрежи, с цел да съобщи, че новият министър на младежта и спорта Радостин Василев е показал жестоко връзки към нея. Като претекст тя уточни неразбирателството със притежателя на футболния " Левски " и нейн брачен партньор - Наско Сираков.

Раева написа, че е била на среща сред министъра и спортни федерации, а в диалога той е намесил името на някогашния футболист.

Преди ден Наско Сираков изрази позиция на уеб страницата на " Левски ", че Василев е нанесъл засегнатост на клуба и почитателите, разяснявайки градежа на Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ".
свързани новини19611на 17.12.20212824на 13.12.2021
" След това разкрих страховете си, че няма отговор и информация за финансирането на нашите планове за Световна купа, която е при започване на април и Световното състезание, което е през септември, както и последната такса към ФИГ за организирането му, на която при закъснение текат лихви. Разкрих и опасенията си за наемите на подготвителната зала “Арена Армеец”, която употребяваме за тренировки, тъй като нямаме зала, в която да се побере целият народен тим. Тук е мястото да прибавя, че българският народен тим не разполага с подготвителна база, която да поеме напълно националните ни тимове ", написа Раева.

" Останах шокирана от отговора на новия министър, който стартира с изречението, че е доста сюрпризиран и знаел, че Художествената гимнастика е съществувала в зоната на комфорта. Беше казано, че аз съм била единствената, която си е разрешила да му звъни по телефона, само че тези недомислени фрази бяха нищо спрямо това, което ме очакваше, а точно, по какъв начин моят брачен партньор Наско Сираков през вчерашния ден бил написал писмо до него... ", добави тя.

Раева опровергава, че е търсила Василев по телефона.

" Седях и не имах вяра на очите и ушите си, какво виждам и какво чувам… Кому са нужни това отношение и тази експанзия?! И за какво е по този начин?? Така ли ще работим от първия ден?! Г-н Министър, БФХГ в никакъв случай не се е употребила с комфорт, с цел да работи! Нашата федерация е получавала това, което й се е полагало за постигнатите резултати и за цялостната активност и труд, които влага за развиването на този спорт. БФХГ не е създавала никакви проблеми на който и да било министър, по какъвто и да е мотив и за това сме получавали почтително отношение от всички министри на спорта до момента. Не знаех, че даже на секретарката Ви при голяма потребност е проблем да се звъни! Напълно обикновено и редно е да търсиш връзка с отрасловия си министър при проблем. Най-малко съм си представяла, че ще размахвате името на брачна половинка ми Наско на такава публична среща на федерациите, в наличието на всички президенти. Това е възмутително! Спортът има потребност от министър, който да почита напъните и достиженията на българските спортисти и спортни федерации. Като юрист, който жонглира съвършено с думите и подредбата на изречението, би трябвало да бъдете по-умерен и да знаете, че българският състезател, изключително оня, който е донесъл доста победи и мотиви за горделивост и популярност е СМЕЛ и не се опасява от войни, та бил той и на прага на 60- тата си годишнина. Апелирам за повече почит към БФХГ, която тази година ще празнува 70-годишнина на своето велико битие.

Вярвам в бъдещо ползотворно съдействие! ", написа още тя.

Очаква се Василев да разяснява в 18:30 ч. през днешния ден (13 януари), когато ще даде изключително изказване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР