Ботев изигра най-престижната си контрола от подготовката си и завърши

...
Ботев изигра най-престижната си контрола от подготовката си и завърши
Коментари Харесай

Ботев Пловдив се представи отлично и завърши наравно с шампиона на Русия

Ботев изигра най-престижната си контрола от подготовката си и приключи 2:2 против съветския първенец Зенит, който продължава и в елиминациите на Лига Европа.
По решение на двата щаба контролата се игра в две полувремена по 40 минути.

Ботев стартира чудесно мача и в 10-ата получи право да извърши дузпа, откакто футболист на игра с ръка в наказателното поле. Тодор Неделев невъзмутимо осъществя за 1:0.

В 19-ата мунита при доста бърза офанзива на Зенит, Минков се намеси добре и мазета топката в корнер. В 23-ата вратарят Ханкич се намеси чудесно и мазета удар на Мостовой.
свързани новини4988на 26.11.2021
В 31-ата минута капитанът на съветския народен тим Артем Дзюба беше най-съобразителен в наказателното поле и от близо изравни резултата.

Ботев отговори с бърза офанзива, само че ударът на Маркиньос мина над напречната греда.

Второто полувреме още веднъж стартира мощно и Брахими се озова в отлична позиция, само че ударът му беше избавен от вратаря на Зенит.

В 58-ата минута Магомед Оздойев направи резултата 2:1. Първо влезлият през второто полувреме Аргилашки мазета топката, само че тя попадна в Оздойев и той я вкара в мрежата.

В 67-ата минута Неделев извърши директен свободен удар, само че топката мина на сантиметри от горната греда, а в 76-ата прекрасен диагонален удар на Маркиньос мина доста покрай страничния дирек на вратата.

В последната минута вратарят на спъна Реда Рабей в наказателното поле. Отсъдената дузпа Маркиньос осъществя за 2:2.

Накрая срещата приключи с препирня сред играчите на двата тима.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР