Феновете на Левски заслужават да знаят каква е реалната ситуация

...
Феновете на Левски заслужават да знаят каква е реалната ситуация
Коментари Харесай

Феновете: Ще спасим Левски, но срещу отчетност

" Феновете на Левски заслужават да знаят каква е действителната обстановка в клуба, с цел да са наясно какво се случва, за какво се случва и къде отиват в действителност техните пари. И това е част от нещата, които приказваме към този момент много време. Никой не желае и е безпредметно да се стига до банкрут на Левски, откакто този тим може да бъде избавен с старания, съответна инвестиция и доста работа. Това е изцяло постижимо и не трябва да се пропуща тази опция ", разяснява в (О)позиция Момчил Лазаров, ръководител на фенския Тръст " Синя България ".

Тръстът има 10% от акциите на клуба. В понеделник компанията " Юнайтед груп " отхвърли да придобие акциите на " Левски " и да го измъкне от тежката финансова рецесия.

Феновете са единственият поръчител на марката " Левски ", само че те би трябвало да знаят къде отиват парите, които подаряват и не трябва да се позволява клубът да банкрутира, счита Лазаров.



Той разкрива, че въпреки фенският Тръст " Синя България " да е вторият максимален акционер в клуба с дял от 10%, той не е бил в течение на проточилите се половин година договаряния.

Що се отнася до изказването от " Левски ", че спънка за договорката са станали " някои отговорности, насъбрани в последните десетилетия ", Лазаров съобщи: " Когато се заприказва за тази договорка, стана ясно, че в клуба е изработен изчерпателен одит. Не зная по какъв начин някой от участниците може да е сюрпризиран от съществуването на някакви отговорности. "

Момчил Лазаров счита, че макар неуспеха на договорката " Левски " има потенциал да се измъкне от тази тежка финансова обстановка, " най-малкото тъй като в последните години се потвърди безусловно изрично каква марка е " Левски ", какъв интерес притегля ". Според него последователите няма да изоставят своя обичан клуб, само че е доста значимо да има отчетност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР