Феновете на култовия Джаро от Под прикритие могат спокойно да

...
Феновете на култовия Джаро от Под прикритие могат спокойно да
Коментари Харесай

БНТ възкресява Джаро в нов сериал


Феновете на паметния Джаро от Под прикритие могат умерено да извадят шампанското освен за Нова година, а и за завръщането му още веднъж на екран.

 

Само че към този момент не се споделя Петър Туджаров, а Андрей Бончев. Новият му воин е общински консултант в новия сериал на Българска национална телевизия „ Вина “. Образът му е самобитно възкресение на шефа на мафията в „ Под прикритие “, само че продукцията залага на по-богат сюжет с фокус върху любовта към родната земя и фамилните полезности.

 

Това стана ясно по време на премиерата на първия епизод. Събитието събра над 300 души, сред които десетки звезди, които поляха с вино новия сериал, чийто старт е плануван за 5 януари по Българска национална телевизия 1. Медията от дълго време не бе правила такива обилни министър председатели като на новия си сериал „ Вина “. Някога сходни събития се възнамеряваха за началото и старта на всеки сезон на „ Под прикритие “.

 

След това обаче затихнаха, с цел да избухнат с нова мощ няколко дни преди Коледа. Събитието се състоя в киното на един от столичните молове. Малко след 18 ч. започнаха да прииждат Михаил Билалов със брачната половинка си Ваня Николова, която е и сценарист на продукцията, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро със брачната половинка си Цвета Гагарова, Владимир Зомбори, който в новия сериал ще влезе в ролята на положителното момче, Кристина Верославова и Елена Телбис.

 

Всички те, както и представителите на Българска национална телевизия Добрина Чешмеджиева, Димитър Стоянович, Мариана Векилска и генералният шеф на медията Емил Кошлуков и редица посетители, минаха през аления килим, с цел да изгледат премиерата на „ Вина “.

 Действието в сериала се развива задоволително динамично, че да притегли вниманието на редица фамилии, които по това време вечерят пред тв приемниците.  

 

Първият сезон ще е от 12 епизода. Тъй като ще се излъчва по един епизод седмично, се чака сезонът да завърши през март. Сериалът е сниман напролет и лятото в Мелник и Сандански.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР