Феновете на клуба от Армията надушват титла Шансът за първа

...
Феновете на клуба от Армията надушват титла Шансът за първа
Коментари Харесай

Над 15 000 на ЦСКА - ЦСКА 1948

Феновете на клуба от " Армията " надушват купа
Шансът за първа купа на ЦСКА от 15 години насам отприщи ентусиазма на „ алените “ почитатели, написа " Мач Телеграф ". Очаква се в събота, когато е дуелът с ЦСКА 1948, на „ Армията “ да има над 15 000 фенове. Интересът към срещата е голям, като цените на билетите са следните: 6 лв. за бранш Г, 8 лв. за бранш В и 12 лв. за бранш А. Иначе има и ВИП билети, които са на стойност 130 лв..

До момента през акцията най-посетеният мач на ЦСКА на „ Българска войска “ беше против Лудогорец от постоянния сезон. На дуела, който разградчани завоюваха с 1:0, участваха към 18 000 фенове. Както е известно, въпросният мач беше пресечен на два пъти от рефера Георги Кабаков за общо към 20 минути поради хвърлени предмети. Заради тях „ алените “ бяха осъдени с два мача без аудитория, като след това единият бе сменен с домакинство на Черно море в Пазарджик. Този мач „ армейците “ завоюваха с 2:0 пред към 5000 свои правилни почитатели на стадион „ Георги Бенковски “.

Макар и ЦСКА 1948 да взе 6 точки от Лудогорец този сезон, почитателите на „ армейците “ не престават да недолюбват своя противник, което дава обещание взривоопасна атмосфера на „ Армията “ в събота от 18:00 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР