Феновете на „Игра на тронове“ имат повод за голяма радост.

...
Феновете на „Игра на тронове“ имат повод за голяма радост.
Коментари Харесай

Феновете във възторг: Игра на тронове и Джон Сноу се завръщат с ново продължение!

Феновете на „ Игра на тронове “ имат мотив за огромна наслада. Любимият им фентъзи сериал, който завърши през 2019 година, ще има продължение.

По непотвърдена информация към този момент е стартирана работа по новите епизоди. Фокус на вниманието на сюжетната линия този път ще бъде историята на Джон Сноу – един от основните персонажи в сагата. В ролята още веднъж ще забележим любимеца на милиони почитатели на продукцията по HBO – артистът Кит Харингтън, който към този момент е дал единодушие да взе участие в новите епизоди.



Зрителите на сериала знаят, че в последния епизод Джон Сняг, чието същинско име е Егон Таргариен, бе заточен на север от Вала – ледената стена, която загражда най-северните елементи на континента.

В продължението на фентъзи епоса ще забележим какво се случва със Сну, откакто отива да живее при Свободния народ оттатък Вала.

Новината за продължение на „ Игра на тронове” идва два месеца преди началото на сериала „ Домът на дракона “, който е предистория на събитията, разказани в „ Игра на тронове “.
Действието в „ Домът на дракона “ ще се развива към най-кървавата революция във Вестерос.

Събитията ще се развиват 200 години преди тези в „ Игра на тронове “ и феновете на дракони ще останат удовлетворени, тъй като този път и двете страни във войната ще са драконови ездачи.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР