Феновете на хокейния Филаделфия Флайърс могат да се чувстват привилегировани.

...
Феновете на хокейния Филаделфия Флайърс могат да се чувстват привилегировани.
Коментари Харесай

Иновация! Клуб от НХЛ отвори "стая на гнева", където феновете да чупят на воля

Феновете на хокейния Филаделфия Флайърс могат да се усещат привилегировани. Те към този момент ще могат да дивеят на воля и да изразходват отрицателните си страсти чупейки и трошейки. 

В залата на Летците „ Уелс Фарго Сентър “ бе открита първата „ стая за яд “ в професионална спортна сцена и разрешава на ентусиастите да покажат разрушителната си страна в цялостна мощ. 

Те могат да счупят тв приемник със стик, да трошат чинии, бутилки и китари, а ще могат да употребяват и бейзболни бухалки. Желаещите да се възползват ще носят защитно облекло, а също така има и специфична стая за наблюдаване. 

При размазването на някои от предметите в стаята, ще се разкрива емблемата на неприятелски тим, което ще направи прекарването още по-вълнуващо. 

„ Концепцията несъмнено е единствената по рода си и сигурно не е нормална. Изпозвахме концепцията на някои от нашите почитатели, които ни предложиха сходно нещо “ съобщи бизнес-президентът на Филаделфия Валери Камило. 

Достъпът в стаята ще се реализира в несъмнено време преди, по време и след мачовете на Флайърс, като цената е от 35 $ за един човек и от 60 $ за двама. Продължителността на сесията е 5 минути.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР